17 t/m 19 april de 10e editie van ICOP!

Sinds de eerste ICOP in 1986 in Rome is gehouden, heeft deze 4-jaarlijkse conferentie meerdere continenten aangedaan: Noord-Amerika, Azië, Australië en Europa.

ICOP is een samenwerking van de Amerikaanse OPS met Britse, Australische en Nederlandse collega’s. De Nederlandse OFN (Oogfotografie Nederland) is er trots op om samen met Het Oogziekenhuis Rotterdam volgend jaar gastheer te mogen zijn voor ICOP.

ICOP betekent drie dagen presentaties over ontwikkelingen op het gebied van alle vormen van oogheelkundige beeldvorming, door een internationaal gezelschap van oogartsen, wetenschappers en paramedici.

Recente ontwikkelingen in oogheelkundige beeldvorming en beeldverwerking beloven een interessant programma, natuurlijk voorzien van prachtig beeldmateriaal voor iedereen aan zowel acquisitie- als analyse zijde.

Met het ss Rotterdam hebben ze een schitterende locatie gevonden, een congrescentrum en hotel ineen. Het schip, waar leveranciers ruim vertegenwoordigd zullen zijn, biedt een sfeervolle ontmoetingsplek voor oogartsen, optometristen, fotografen en iedereen de materie een warm hart toe draagt.

Inschrijving via de website

www.oogziekenhuis.nl/icop2020

Gepubliceerd op: 12-11-2019

Reacties

Comments