3 nieuwe sprekers bekend gemaakt voor InZicht2019

Maandag 18 maart is het zo ver: dan slaan CooperVision en Procornea Nederland de handen ineen met een gezamenlijk congres: InZicht. Een dag vol geweldige Nederlandse én internationale sprekers.

We wisten al dat Lyndon Jones en Ron Beerten van de partij zouden zijn. Nu zijn er weer 3 namen onthuld:

  • Indie Grewal
    Indie is als optometrist met 25 jaar ervaring geen nieuwkomer in de business. Indie heeft een passie voor myopie management. Zijn praktijk in de UK staat bekend als één van de meest succesvolle in het land op het gebied van myopie management. Indie’s onderwerp op InZicht2019 is ‘Grow from the consulting room.’ Hij duikt de praktijk in met tips om progressieve myopie en de behandeling daarvan ter sprake te brengen bij ouders. Ook vertelt hij ons hoe kinderen een loyale en winstgevende doelgroep zijn m.b.t. contactlenzen. Zijn werk heeft hem vorig jaar de titel ‘Contact Lens Practitioner of the Year’ opgeleverd.
  • Ben Terrell                     
    Ben is Head of Global Category Development bij CooperVision en spreekt over Drop-outs: Insights and the way to grow the category by retaining consumers. Vanuit zijn 13 jaar ervaring in de industrie bespreekt hij de nieuwste inzichten op het gebied van contactlens drop-outs en welke stappen we als professionals kunnen zetten om het verschil te maken in retentie percentages en contactlens aandeel.
  • Annic ten Duis
    Altijd al willen weten hoe je je contactlenspraktijk laat groeien? Annic heeft de antwoorden! Met haar mini masterclass ondernemen vertelt ze hoe ze verschillende bedrijven van de grond af heeft uitgebouwd tot succesvolle ondernemingen. Met haar concrete voorbeelden en ultieme gouden tips inspireert ze je om jouw doelen te bereiken.

Mis het niet! Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf direct in op www.inzicht2019.nl. Deelname is gratis.

Meer informatie

www.procornea.nl

Gepubliceerd op: 25-01-2019

Reacties

Comments