Aan boord bij RĒVO en team Brunel

RĒVO organiseerde maandag 25 juni een speciale dealerdag in het Finish Dorp van de Volvo Ocean Race. RĒVO-dealers vanuit het hele land werden warm verwelkomd op het zonnige dakterras waar ook team Brunel vertegenwoordigd was. Met de zeilschepen als uitzicht en de geur van een aangestoken barbecue zette RĒVO de dealers in het zonnetje.

Zonnig en warm welkom

Op het mooiste en misschien wel het zonnigste plekje in het Finish Dorp van de Volvo Ocean Race wapperden trots de RĒVO-vlaggen. Dat team Brunel net naast de eerste prijs greep, mocht de pret niet drukken. Met een ontspannen sfeer en een koud drankje werden de genodigden verwelkomd op het zonnige dakterras. Niet alleen de zeilsport was vertegenwoordigd, maar sporters uit de klimsport, de rallysport en fitness waren aanwezig om uit te leggen waarom zij voor RĒVO kiezen. Imro Beuk, Europees kampioen Natural Bodybuilding vertelt: “Fitness en sportbrillen breng je misschien niet zo snel met elkaar in contact, maar RĒVO en de sporters staan voor hetzelfde goed met de passie om er helemaal voor te gaan. Daarnaast zijn de brillen van goede kwaliteit en zijn er natuurlijk facetten in de fitness die wel buiten plaatsvinden.”

De zee op

In de tijd dat de barbecue werd aangestoken, mochten de genodigden een bezoek brengen aan het zeilboot van team Brunel. Hier kregen zij zowel boven- als onderdeks een exclusieve rondleiding. Leuk weetje: gewicht is hét middel om mee te winnen en het kan dus gebeuren dat slapende zeilers binnen enkele seconde aan de andere kant van de boot moeten liggen. Erg ontspannen en luxe is het niet, maar iedereen is ervan overtuigd dat het een onvergetelijke belevenis moet zijn op de boot.

Smakelijke afsluiting

Met enkel tevreden gezichten stapten de RĒVO-dealers en sporters weer aan land waar een heerlijke avondmaaltijd op hen stond te wachten. Honger werd er niet geleden en al snel stonden de tevreden gezichten met een vol bord te genieten van de zon. Tot slot werd er nog een koud drankje ingeschonken en gingen de genodigden licht verkleurd weer naar huis na een succesvolle dealerdag.

 

Gepubliceerd op: 28-06-2018

Reacties

Comments