AD LIB; Vrijheid om te leven

Japan is de bakermat van superieur technologisch design. Schoonheid en eenvoud zijn met elkaar verweven in producten die 100% gebruikersgericht en uiterst functioneel zijn. Ad Lib by Charmant is moderne, hoogwaardige eyewear voor mensen die jong van geest zijn, en verenigt deze oosterse vakkennis met westerse invloeden uit de wereld van mode, sport, technologie en muziek. De stijlvolle Ad Lib-monturen zijn gemaakt van eersteklas titanium en bieden uitstekend comfort en een grote mate van flexibiliteit.

Heren

AB3198U

Dit dynamische herenmontuur uit de Ad Lib-collectie is een mix van retro en postmodern. Het gefreesde titanium montuur heeft afgeronde randen met geometrische, gepolijste bovenrand. De ultradunne veren met sportieve kleuraccenten zijn zeer flexibel dankzij een bèta-titanium scharnier.

AB3300U

Op zoek naar een montuur dat een en al spontaniteit uitstraalt? Probeer dit ranke nieuwe Ad Lib-model. Het dunne voorstuk heeft titanium- en bèta-titanium lijnen, die staan voor superieure lichtheid. De veren krijgen extra kracht dankzij de sportieve uitsnedes en frisse kleuraccenten.

AB3302U

Deze stijlvolle, functionele herenbril van Ad Lib is bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. De lichte titanium lijnen zijn retro-geïnspireerd en komen in vier koele metallic tinten. De zeer dunne veren zorgen met de bijzondere flexibiliteit van de scharnieren voor extra draagcomfort, terwijl de flitsende kleuren typisch zijn voor de vitaliteit die het merk Ad Lib uitstraalt.

Dames

AB3264U

Dit nerdy nieuwe Ad Lib-montuur is zowel charmant als geraffineerd. De simpele, afgeronde randen lopen door in veren met gedetailleerde versieringen. Geavanceerde Japanse technologie voert de boventoon in de simpele titanium lijnen en ultraflexibele veerscharnieren. Geweldige stijl en ultieme prestaties in één!

AB3265U

Geef je leven kleur met dit kekke Ad Lib-montuur, verkrijgbaar in vier frisse metallic tinten. Vintage krijgt nieuw leven in een hypermodern montuur van titanium en bèta-titanium. Dankzij de aantrekkelijke kleurcontrasten is deze dameslook een pure aandachtstrekker.

AB3266U

Bij Ad Lib draait alles om de liefde voor het leven en kleuren. Dit nieuwe damesmodel brengt deze inspiratie tot uiting in een relaxed rechthoekig profiel met een spel van kleuren en krachtige veren. De ingetogen look die zowel licht als zorgeloos oogt, is een geraffineerd ontwerp vervaardigd uit een superieure titaniummix.

Meer informatie

www.charmant.com

 

 

Gepubliceerd op: 25-01-2019

Reacties

Comments