1 Jaar StaarAdvies!

Recent heeft Kim Kuppens van StaarAdvies een Eyeline Golden Ticket gewonnen! Dat gebeurde nog wel op haar allereerste optiekbeurs. StaarAdvies bestaat nu één jaar en heeft in die tijd al heel wat mensen geholpen.  

“Een jaar geleden heb ik mijn handtekening gezet bij de KvK en mijn website www.staaradvies.nl online gezet. Sindsdien heb ik mensen online en offline mogen informeren over de lenskeuze voor hun staaroperatie en daardoor twijfel weg kunnen nemen. Na de uitleg van de oogarts over een staaroperatie hebben veel patiënten toch nog vragen na afloop van het consult. Vragen ontstaan ook niet in de spreekkamer maar altijd op weg naar huis of tijdens gesprekken met vrienden en familie. Doordat het aanbod van de verschillende intraoculaire lenzen (IOL) steeds groter wordt kan dit voor verwarring zorgen. Een onafhankelijk (online) advies en uitleg kan dan uitkomst bieden.

Naast de online consulten worden er ook StaarAdvies dagen georganiseerd. Er staan er voor het aankomende jaar alweer verschillende op de planning. Als opticien kun je je hiermee onderscheiden van andere optiekzaken en tegelijk meer inloop in je winkel genereren. Daarnaast heb ik mij mogen aansluiten bij de OPTIEKadviseurs. Voor mij een extra bevestiging dat de service van StaarAdvies als een grote meerwaarde wordt gezien voor de opticiens.

Er zijn dit eerste jaar grote stappen gezet en ik bedank dan ook iedereen die mij heeft geholpen, geadviseerd en gesteund. Op naar het volgende jaar!”

Tags: