3 nieuwe acetaat styles van Tree Spectacles

Trouw aan hun innovatieve geest en specialistische technieken om verfijnde oppervlakken te creëren, presenteert Tree Spectacles de optische monturen Malia, Dite en Ada. Deze collectie onderscheidt zich door technische precisie en beheersing van de Italiaanse ambachtelijke stijl.

Lichtgewicht en toch gedurfd van structuur, de nieuwe monturen vinden het concept van driedimensionaliteit opnieuw uit met speelse contrasten in textuur en oppervlak en elegante interpretaties van de transparantie trend. De fronten van de monturen hebben een verfijnde kwaliteit en de intrigerende tweekleurige effecten creëren een lichtspel. Een natuurlijk kleurenpalet met tonen van amber, donkergroen en donkergrijs wordt onderbroken door helder doorschijnend rood en een prachtige delicate toon van lila.

MALIA 

Model MALIA in de BOLD SERIES heeft een opvallende vierkante vorm. Delen van de voorkant van het montuur (rode en lila kleurstellingen) hebben een zeer vakkundige lasertechniek behandeling ondergaan om het ondoorzichtige oppervlak van de binnenrand te creëren. Het montuur is er in transparant amber en klassiek zwart.

DITE

Het sterke vierkante statement-montuur van het herenmodel DITE in de BOLD SERIES biedt een mooi voorbeeld van de trend voor dik omrande acetaten dit seizoen. Het frame wordt geleverd in klassiek zwart, doorschijnend donkergroen en het prachtig vormgegeven tweekleurige glanzend/ondoorzichtige contrast in donkergrijs/lichtgrijs en zwart/lichtgrijs.

ADA

Het derde montuur in de serie – model ADA – heeft een zelfverzekerde, rechthoekige oogvorm met een afgeplatte wenkbrauwlijn. Het montuur is uitgevoerd in het tweekleurige glanzend/ondoorzichtige contrast in zwart/grijs, en groen/grijs evenals transparant rood en transparant amber.