Ontdek de nieuwe Moncler collectie

De nieuwe Moncler Lunettes-collectie komt voort uit de passie van het merk voor verkenning: een verhaal dat het erfgoed van de natuur transformeert en herinterpreteert. Een adembenemend uitzicht op bergtoppen is zowel de inspiratiebron als het vertrekpunt van waaruit het merk evolueert, door middel van design en technologisch onderzoek.

De nieuwe bril biedt comfort, stijl en kwaliteit en combineert prestatie met op de stad geïnspireerde elegantie. Een collectie die wordt gekenmerkt door veelzijdige vormen, unieke materialen en iconische monturen, waarbij ‘sport’, ‘duvet’ en ’timeless’ de drie hoofdthema’s zijn. Rubberen uiteinden, lasergravure, logo’s en duurzame productie zijn de onderscheidende kenmerken die de Moncler Lunettes-bril echt uniek maken.

Een moderne look ontmoet technische materialen in de sport-lijn. Innovatieve details en stijlvolle silhouetten definiëren de platte en de ‘puffy’ optische monturen en zonnebrillen uit de duvet-lijn. Vintage inspiraties versmelten met onconventionele vormen in de nieuwe timeless-lijn.

Meer informatie

www.marcolin.com/en

Tags: