ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL Launch Event

Bij Johnson&Johnson zijn ze verheugd met de introductie van hun nieuwste multifocale contactlens ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL met PUPIL OPTIMISED DESIGN. Ze nodigen u daarom van harte uit voor het ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL Launch Event op maandagochtend 6 september.

Dit bijzondere evenement zal plaatsvinden in kleine groepen op 6 verschillende locaties in Nederland en België.* Wilt u liever digitaal deelnemen? Dat kan ook. Alle locaties en de digitale deelnemers staan in verbinding met elkaar en zullen dan ook tegelijkertijd kennis maken met ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL. Tijdens het evenement bespreken ze de totstandkoming van de lens, welke impact het kan hebben voor u als contactlensaanpasser en delen ze ervaringen van collega-opticiens die al met het product aan het werk zijn.

Waar:

Utrecht: Van der Valk Hotel De Bilt
Zwolle: Mercure Hotel Zwolle
Eindhoven: Van der Valk Hotel Eindhoven
Thuis: vanachter uw computer, tablet of smartphone
Gent: Holiday Inn Express Gent
Mechelen: Van der Valk Hotel Mechelen
Nijvel: Van der Valk Hotel Nijvel-Zuid

Hoe laat:

Van 10.00 – 12.00 uur
Ontvangst op de locaties vanaf 09.30 uur.

Inschrijven:

Nederland: via jnjvisioncare.nl/launchevent
België: via jnjvisioncare.be/launchevent

Na inschrijving ontvangt u enkele dagen voor het evenement een e-mail met daarin de gegevens voor de locatie waarvoor u zich ingeschreven heeft. Indien u digitaal deelneemt ontvangt u enkele dagen voor het evenement per e-mail de link waarmee u digitaal deel kunt nemen.

Per fysieke locatie kunnen er 20 klanten deelnemen. Mochten zich meer klanten inschrijven voor een locatie dan krijgen de eerste 20 klanten de bevestiging voor de locatie. De overige klanten krijgen de link voor digitale deelname doorgestuurd.

Johnson&Johnson ziet u graag op 6 september!