Ad Lib spannende nieuwkomer brillenmode

Ad Lib is een van spannendste nieuwkomers in de moderne brillenmode: een designers collectie voor hippe mannen en vrouwen die van urban life houden. Ad Lib is gebaseerd op mode, sport en technologie en is met dynamische, levendige en duurzame monturen een afspiegeling van de veelzijdigheid, emotie en energie van het leven in de grote stad.

Jonge, zelfbewuste mensen die blijk geven van passie en gedrevenheid bij wat ze doen en wat ze dragen, zijn dol op de unieke stijl en spontaniteit van dit trendy, eigentijdse brillenmerk.

Herenmontuur: AB3148U GR Cat

Herenmontuur: AB3149U BK Cat

Ad Lib presenteert spannende nieuwe damesbrillen voor trendy stadsmensen. Elk montuur is uniek en speelt in op het verlangen naar individualiteit en spontaniteit. Deze elegante metalen bril heeft een dunne/extra nylor voorkant met een hoge neusbrug als detail.

De veren hebben gladde, aerodynamische vlakken en vallen op door een opvallend geometrisch patroon en kleurenstreep. Frisse en modieuze tinten zorgen voor een sportieve indruk. Het ingetogen grijze model heeft felroze patronen op de veren, binnenkant en wenkbrauwlijn.

Damesmontuur: AB3214U BK Cat


Damesmontuur: AB3215U FU Cat

Kijk voor meer informatie op: www.charmant.com/nl