Ad lib start het voorjaar sportief!

2020 zou eigenlijk het jaar van grote sportevenementen moeten zijn. Door de coronapandemie zijn het Europees Kampioenschap voetbal voor heren en de Olympische Zomerspelen in Tokio echter uitgesteld tot 2021. We weten nog niet of deze sportevenementen daadwerkelijk zullen plaatsvinden, maar we blijven optimistisch. Daarom start Ad Lib het voorjaar met hun sportieve etalagecampagne.

Als absoluut hoogtepunt wint de meest creatieve en mooiste Ad Lib etalage twee tickets voor het Europees Kampioenschap. Mocht het EK plaatsvinden zonder toeschouwers, dan organiseren ze als alternatieve prijs een individueel EK team event. Voor meer informatie over de campagne en de deelnamevoorwaarden kunt u contact opnemen met Charmant’s accountmanagers.

De nieuwe Ad Lib monturen zijn modern retro, stijlvol en licht van uiterlijk door een minimalistisch design. Het draagcomfort wordt versterkt door de gewichtloze titanium samenstelling. En de Ad Lib monturen pronken met de gebruikelijke opvallende Ad Lib kleurfactor. De voorstukken zijn er in verschillende vormen, van edgy of oversized vierkant tot achthoekige, ronde en cat eye vormen – dus voor elk wat wils!

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: