adidas eyewear presenteert wildcharge en whipstart


Deze nieuwe modellen laten grens tussen sport en lifestyle vervagen. De nieuwe modellen whipstart en wildcharge van adidas eyewear combineren stijl en technologie in een bril die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als een actieve levensstijl. 

Hiermee vervaagt de grens tussen sport en lifestyle. De brillen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met geavanceerde spiegelglazen, waarmee ze de perfecte look en een helder zicht garanderen in elke situatie.

wildcharge & whipstart

Het afdalen van een heuvel, het beklimmen van duizelingwekkend hoge bergen, eindeloze sneeuwvlaktes verkennen op ski’s, joggen tussen wolkenkrabbers in de stad of ontspannen koffie drinken in de tuin: de wildcharge en whipstart maken in elke situatie indruk met een stijlvolle look. 

De functionele spiegelglazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verhogen. De getinte glazen zijn voorzien van de patenteerde Light Stabilizing Technology™ van adidas eyewear in actif silver om lichtschommelingen te vervagen.

De sportieve modellen beschikken over handige technologieën, zoals geribbelde veren voor stabiliteit op het hoofd en een geavanceerde neusbrug. Bij hoge impact laten de veren los om schade te voorkomen.

Beide modellen zijn compatibel met glazen op sterkte die meteen in het montuur gemonteerd of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden. De wildcharge is verkrijgbaar in acht kleuren filtercombinaties, de whipstart in acht uitvoeringen. Verkoopadviesprijs vanaf € 99,-.