adidas Mountain attack: originele stijl en innovatieve technologie


De nieuwe mountain attack-collectie van adidas eyewear combineert een originele stijl met innovatieve technologieën voor optimale prestaties en een ongeëvenaard comfort – altijd en overal.

Of het nu op een bevroren waterval in de Zwitserse Alpen is of op de fiets door de stad, de mountain attack-brillen kunnen alles aan en bestaan uit zeven modellen: tycane pro outdoor, tycane, kumacross 2.0, kumacross halfrim, daroga, whipstart en wildcharge.

In deze collectie draait alles om functionaliteit. Superieure spiegelglazen in rood, geel en zwart garanderen een uitstekende lichtabsorptie en verhogen het contrast tijdens winter- of zomersporten. De getinte glazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™, voor een perfect zicht bij elke weersomstandigheid.

Daarnaast beschikken de brillen over een feilloze pasvorm dankzij onder meer een verstelbare neusbrug. De lichte, aansluitende monturen met geribbelde veren zorgen voor stabiliteit en optimaal comfort zonder drukpunten.

Behalve functionaliteit speelt ook stijl een grote rol. De monturen en glazen van deze sportieve en trendy modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die smaakvol zijn te combineren met elke outfit.

Alle modellen zijn compatibel met glazen op sterkte die meteen in het montuur worden gemonteerd of zelf in te klikken zijn. Verkoopadviesprijzen: whipstart en wildcharge vanaf € 99,-; kumacross 2.0, kumacross halfrim en daroga vanaf € 109,-; tycane vanaf € 149,- en tycane pro outdoor vanaf € 219.

Voor meer informatie: www.silhouette.com