Alcon Dealer Event ‘Build Your Practice’

Het jaarthema van Alcon ‘Build Your Practice’ kreeg verder vorm afgelopen maandagavond in Houten, een van de drie Dealer Events die Alcon in Nederland, België en Luxemburg organiseert om klanten te helpen hun praktijk mee te laten groeien met de markt.

De avond begon met een update van trends in de optiekmarkt, gevolgd door een enthousiast verhaal van senior online marketeer Wieger Waardenburg over de evolutie van offline naar online marketing. Na het heerlijke walking dinner noemde Anne Raaymakers 10 punten waarom Facebook-marketing voor een ondernemer enorm belangrijk is. En zo goedkoop!

Daarna was het de beurt aan Christel Peleman over de twee nieuwe digitale services van Alcon: InContact en Facebookposts. InContact is de nieuwe e-commerce service van Alcon en garandeert online zichtbaarheid zonder dat u daar als ondernemer veel energie en tijd in hoeft te steken.

Tot slot Inma Perez over de lanceringen van AIR OPTIX EX en de AIR OPTIX Plus HydraGlyde en Aline Vandecapelle over ‘droge ogen’: een categorie in volle groei is met kansen voor uw optiekzaak.

Binnenkort meer hierover in Eyeline 2!