Alcon: geslaagde pilot sessies voor lensspecialisten

Alcon organiseerde in de voorbije maanden een aantal piloot sessies om de contactlensspecialisten te ondersteunen in de verkoop van “hoogkwalitatieve” producten en meer bepaald de nieuwe watergradi??nt daglens DAILIES TOTAL1??.

In deze sessies,  geleid door gespecialiseerde consultants in verkoopstrainingen, worden tips aangereikt om de eindconsument te overtuigen van het belang van professionele oogzorg en om het beste product te kiezen. De Alcon klanten krijgen bovendien de kans om op een zeer interactieve wijze ervaringen met elkaar te delen.

Het volledige aankoopproces van de consument wordt ontleed,  met als slot een concrete toepassing op de verkoop van de unieke DAILIES TOTAL1?? watergradi??nt daglens. Hoe consumenten overtuigen om contactlenzen te proberen? Waarom DAILIES TOTAL1?? contactlenzen? Hoe omgaan met tegenwerpingen? Wat zijn de voordelen van de combinatie bril/contactlenzen? enz.

De eerste piloot sessies in Vlaanderen en Nederland waren alvast een groot succes: enthousiaste contactlensspecialisten die allen met concrete tips huiswaarts keerden. Alle deelnemers ontvangen nadien een rapportje met een samenvatting van de belangrijkste tips en de gedeelde ervaringen.

total1

Er volgen nog sessies in verscheidende regio”s van Nederland en Belgi??, contacteer uw Alcon Account Manager voor meer informatie.