Alcon verwelkomt nieuwe Professional Service Manager

De contactlens heeft zich de afgelopen eeuwen ontwikkeld tot een product waar ik als opticien en optometrist trots op ben. De contactlens van nu is een technologisch hoogstaand product.

 

Een product dat door een grote groep mensen in het dagelijks leven niet meer gemist kan worden. Een product waar specialisten over de hele wereld dagelijks mee in aanraking komen. Kortom een product om trots op te zijn! Als specialist ben ik ervan overtuigd dat een combinatie van hoogwaardige en innovatieve producten, de juiste verkoop– en vraagtechnieken en inhoudelijke kennis geen ruimte meer biedt voor comfortproblemen en drop-outs binnen de contactlenspraktijk.

 

Mijn naam is Merel Kanters, opticien en optometrist en ik wil samen met u de uitdaging aangaan om ervoor te zorgen dat gezondheidsproblemen en comfortproblemen bij contactlensdragers tot het verleden behoren! Na zo’n 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de optiek en 3 jaar als docent optiek en contactlenzen bij de Hogeschool Utrecht is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 1 oktober ben ik werkzaam als Professional service manager voor Alcon.

 

merel

 

Op het gebied van innovatie is Alcon vooruitstrevend. Denk aan de DAILIES TOTAL1®, de eerste silicone hydrogeldaglens met watergradiënt. En de brede familie van hoogzuurstofdoorlaatbare maandlenzen waardoor er genoeg keuze is voor de specialist, zonder de gezondheid van de ogen van klanten te benadelen.

 

En doordat AIR OPTIX® maandlenzen en OPTI-FREE® PureMoist® samen de perfecte combinatie vormen1,2,3 kunnen symptomatische dragers genieten van bijna 2 uur extra comfort 1,3,†. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen met u over het aanmeten van innovatieve producten en het verbeteren van inhoudelijke- en verkooptechnische kwaliteiten.

 

Merel Kanters
Professional Service Manager Benelux

 

M [email protected]

 

† gemiddeld, gebaseerd op een subgroep van dragers die deel uitmaken van een grotere klinische studie die AIR OPTIX® AQUA en OPTI-FREE® PureMoist® comboneren. Resultaten op dag 30, N=74, p <0.05. 1.Data on file, Alcon Research Ltd, 2011. 2 Lally J, Ketelson H, Borazjani R, et al. A new lens care solution provides moisture and comfort with today’s CLs. Optician 4/1/2011, Vol 241 Issue 6296, 42-46. 3 Garofalo R, Lemp J. Clinical trial experience with OPTI-FREE® PureMoist® MPDS. Contact Lens Spectrum Special Edition; September 2011:44-48.