Altijd een plezier om te dragen – De nieuwe CHARMANT Titanium Perfection collectie

CHARMANT Titanium Perfection staat voor superieur eyewear design. Deze lichte, klassieke monturen zijn mooi van eenvoud en bieden een uitstekend draagcomfort door innovatief vakmanschap en hoogwaardige titaniummaterialen.

De nieuwste monturen zijn een feilloze fusie van minimalisme, emotie en blijvend comfort. Moderne vormen, kleuren en designaccenten zorgen voor een mix van zachte en gedefinieerde highlights op het gezicht. We ontdekken tijdloze elegantie in ronde, geometrische en oversized monturen. Smaakvolle, levendige kleurselecties en accenten laten de ogen stralen, terwijl natuurlijke tinten harmoniëren met elke huidskleur. Deze lichte, flexibele monturen zijn heel duurzaam en bieden langdurig comfort, dankzij hun mix van puur titanium voorstukken en ß-titanium veren.

Monturen voor dames, verfijnd en oversized

Probeer dit ronde stijlvolle montuur (CH29821) met de delicaat gekleurde randen en openingen in de veren.

Voor een meer dynamische verschijning, maakt dit vierkante oversized montuur (CH29824) een opvallende indruk. De decoratie op de bèta-titanium veren is geïnspireerd door juwelen.

Laat de ogen opvallen

Rode, paarse, groene en beige randen (CH29821) zorgen voor subtiele accenten.

Dit opvallende geometrische model (CH29823) accentueert elk gezicht dankzij de moderne kleuren, de achthoekige vorm en de kleurrijke details op de veren.

Dit vierkante montuur (CH29824) gebruikt kleuren als paars, roze, beige en grijs om de ogen te benadrukken en elegantie en eenvoud te onderstrepen.

Deze sensuele look (CH29820) gaat nog een stap verder met de focus op de ogen dankzij de opvallende accenten op de bovenranden in de tinten rood, zwart, beige en violet. Slanke veren en openingen zorgen voor een echt statement.

Monturen voor heren, het toppunt van cool

De CHARMANT Titanium Perfection herenmonturen zijn ingetogen en stijlvol. Deze ontspannen look wordt onderstreept door slanke montuurvormen, innovatieve veren en hoekstukken met uitsparingen en eigentijdse kleuren. Volrand, nylor of oversized vorm, deze zeer comfortabele titanium brillen met bèta-titanium veren zijn allemaal licht en flexibel en zijn verkrijgbaar in mannelijke tinten zwart, grijs, marineblauw, bruin en goud.

Deze herenmonturen zijn een pure uitdrukking van CHARMANT Titanium Perfection hightech designprecisie.

Dit symmetrische, volledig omrande model heeft een discrete wenkbrauwlijn en geometrische openingen in de veren van bèta-titanium (CH29719).

De openingen in de veren van deze edgy vijfhoekige stijl (CH29720) zien er stijlvol uit in coole kleurencombinaties.

Ultra dun en licht

Tijdloze elegantie en superieure gewichtloosheid worden bij deze herenmonturen versterkt door ultradunne veren van flexibel bèta-titanium.

De smalle opening in de hoekstukken van dit opvallende nylor montuur (CH29721) zorgen voor nog meer lichtheid.

Bij deze modieus oversized look (CH28722) worden ultradunne lijnen en openingen in het hoekstuk aangevuld door de grote vorm, die de dragers van varifocale lenzen een groter gezichtsveld geeft.

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: