American Academy of Ophthalmology

Het is eindelijk zover. De ‘Virtual Meeting Guide’ is nu beschikbaar. Vind de informatie die u nodig heeft voor de grootste oogheelkundige bijeenkomst ter wereld: samenvattingen, schema’s, welke presentaties live zullen zijn en welke opgenomen, en andere programma-informatie. 

Subspecialiteitsdag

Alle syllabi-informatie waarop u vertrouwt, is vanaf woensdag 11 november beschikbaar.

  • Voor opgenomen presentaties op Subspecialty Day is syllabi-informatie beschikbaar in Meetings on Demand
  • Voor live Subspecialty Day-presentaties is syllabi-informatie beschikbaar in de Virtual Meeting Guide met alle andere AAO 2020-handouts of binnen het virtuele platform.

Media zijn vereist om vooraf te registreren

Zoals elk jaar is registratie gratis voor leden van de media en vereist voor toelating. Registratie zorgt ervoor dat u persmateriaal onder embargo, uitnodigingen voor virtuele persbriefings en tijdige vergadernotificaties ontvangt.

Registratie biedt dit jaar ook:

  • Toegang tot meer dan 100 uur live-uitzendingen en interactieve sessies.
  • Onbeperkte toegang tot 700 uur extra on-demand content.
  • Een virtuele tentoonstelling waar u in contact kunt komen met vertegenwoordigers van de industrie en meer te weten kunt komen over de nieuwste producten en diensten.

Registreer nu!

Aanvullende informatie of vragen?

Het PR-team van de Academie is er om u te helpen het meeste uit uw kans te halen om in contact te komen met de topleiders van de oogheelkunde. Ga door naar de Academy-website, aao.org/2020 voor meer informatie. Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar [email protected]