AMP, voor mensen die nog niet toe zijn aan een hoortoestel

Faida is leverancier van hooroplossingen in Nederland, onder andere van het merk Starkey; wereldleider in de audiologiemarkt en tevens ontwikkelaar van de In het Oor techniek. Hierin heeft Starkey altijd een historische voorsprong behouden en is Starkey in staat met behulp van de meest vooruitstrevende techniek de allerkleinste, meest geavanceerde toestellen voor In het Oor te vervaardigen.

Een aanzienlijke groep consumenten van 40 jaar en ouder hebben problemen met het optimaal verstaan in luidruchtige situaties. Deze mensen “vallen” wat hoorverlies betreft vaak onder de fletchercurve en “komen niet in aanmerking” voor een hoortoestel qua vergoeding van de zorgverzekeraar. Deze mensen ervaren echter wel een probleem met verstaanbaarheid! U kunt die doelgroep nu een oplossing bieden. Starkey lanceert voor deze doelgroep een hoogst innovatief product: AMP”.

AMP ondersteunt het gehoor en is volledig onzichtbaar in de gehoorgang. AMP wordt geprogrammeerd middels een iPad of iPhone middels een APP en kan de hele dag gedragen worden of in specifieke situaties (tijdens vergadering, restaurant etc.) Mensen komen op deze manier op een hoog kwaliteitsniveau in aanraking met “versterking” en zijn eerder geneigd over te stappen naar een hoortoestel, als het gehoor verder afneemt (zo is reeds uit onderzoek gebleken). Kwaliteit is van essentieel belang ” als aanvulling op uw bestaande kwaliteitsportfolio.

U heeft de doelgroep reeds in huis, u biedt ze een kwalitatief fantastisch oplossing en bindt hiermee uw klanten eerder en voor jaren aan uw zaak, met hooroplossingen en brillen. Met Faida als leverancier krijgt u de kans zich verder te onderscheiden, met het zicht op de toekomst!

www.faida.nl
[email protected]