Armand van Lingen treedt uit directie Dutz Eyewear

In goed overleg hebben Armand van Lingen en Roland Vandermeulen van Dutz Eyewear besloten dat Armand van Lingen terug treedt uit Dutz Eyewear. Vanaf 1 januari 2014 zal hij geen deel meer uitmaken van de dagelijkse leiding van Dutz Eyewear en zal hij terugtreden als aandeelhouder.

Gedurende de afgelopen 9 jaar hebben Armand van Lingen en Roland Vandermeulen Dutz Eyewear gezamenlijk stevig in de markt gezet. DUTZ is uitgegroeid tot een onderscheidend en kleurrijk brillenmerk met een uitgebreid netwerk van onafhankelijke opticiens in Nederland en een distributienetwerk in 23 landen over de heel wereld.

Vandermeulen “Vanaf de oprichting van Dutz Eyewear in 2005 hebben wij samen succesvol gewerkt aan een missie, namelijk het maken van kwalitatief hoogwaardige brillen in een prijsklasse die een breed publiek zich kan veroorloven. Ondanks het vertrek van Armand blijft deze missie hetzelfde. Ik ga me volledig richten verdere uitbouw van het merk, zowel in Nederland als daarbuiten. Samen met het fantastische team van Dutz Eyewear zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Voor meer info: www.dutzeyewear.com