Audifon hoortoestellen maximaal beschermd met nanoShield

Alle Achter Het Oor Hoortoestellen van het Duitse audifon, onderdeel van Kind H??rger??te, worden maximaal beschermd met nanoShield.

Audifon nanoShield bedekt ieder toestel met een polymeerlaag, die duizend maal fijner is dan een mensenhaar. De oppervlakte van het toestel wordt op die manier vuil- en waterafstotend gemaakt. Eventuele vochtigheid die op het toestel terecht komt vormt druppels die er eenvoudig aflopen.

NanoShield beschermt niet alleen de behuizing, ook alle interne onderdelen van het hoortoestel, inclusief de digitale signaalprocessoren en de gevoelige transductor, worden tegen corrosie en de daarmee samenhangende schade beschermd.

Profiteer van de voordelen van nanoShield

De speciale sealing stoot vocht af, beschermt effectief tegen corrosie van de electronica, vereenvoudigt het dagelijks onderhoud en verhoogt de duurzaamheid van de toestellen.

Lange-termijntest in het klimaatlaboratorium bewijst de beschermende werking van audifon nanoShield. Tijdens gebruik worden de hoortoestellen blootgesteld aan extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld sterk geconcentreerde zoutoplossingen.

Voor meer informatie: Kind Horen/Trinitie, [email protected] of [email protected]