Automatisering moet vóór u werken


Goede winkelautomatisering draagt er toe bij dat uw winkel optimaal functioneert. Uw klanten worden beter en gemakkelijker bedient en u heeft meer inzicht in de kengetallen van uw bedrijf waardoor het rendement en de continuïteit kan worden bewaakt.

B&F Optics presenteert de eerste versie van haar nieuwe rapportagemodule. Hans Lugtenberg, algemeen Directeur van de B&F groep vertelt; “Wij hebben een werkgroep van Apollo en ApolloCS klanten samengesteld en aan hen gevraagd welke wensen er op het gebied van rapportages zijn. Daar waar nu nog veel met klassieke rapporten en statische overzichten wordt gewerkt is de wens uitgesproken dat de nieuwe rapportages gemakkelijk leesbaar moeten zijn. Bij voorkeur ook dynamisch opgebouwd waardoor de opticien zijn eigen rapportages kan maken. Mijn verwachting is dat een groot deel van de klanten prima uit de voeten zou kunnen met standaard rapportages. Toch wil iedere opticien graag zijn eigen overzichten kunnen produceren. Met de tool die wij hebben gemaakt is dit nu mogelijk.”

B&F Optics licht de eerste tip van de sluier op tijdens de Centrop Sales. Alle reden dus om even op de B&F stand te komen kijken!

Voor meer informatie: www.apollo-optics.nl

Onderstaand een presentatie over de Apollo optieksoftware van B&F:


<span id=”selection-marker-1″ class=”redactor-selection-marker”></span>