BBGR winnaar van Pont d???Or voor Anateo Mio en Neva Max Secret

HOC is trots dat twee producten uit het BBGR assortiment zijn onderscheiden met de vakprijs Pont d”Or; multifocaal brillenglas Anateo Mio en de krasvaste coating zonder reflexkleur, Neva Max Secret.

De trofee??n zijn een bevestiging voor de innovatie en superieure kwaliteit van de producten. Een Franse vakjury heeft in samenwerking met het optiekvakblad Inform”Optique  deze twee gouden optiek awards uitgereikt aan BBGR.

Anateo Mio wint Pont d”Or in de categorie brillenglazen/multifocaal design

Na de lancering van Anateo in 2010 en de toekenning van de Silmo d”Or in hetzelfde jaar, is nu ook de unieke kwaliteit van Anateo Mio bevestigd. Anateo Mio combineert hoog visueel comfort voor de consument en een eenvoudige verwerking voor de opticien.

Dit maatwerk multifocale brillenglas houdt rekening met de natuurlijke leeshouding van de consument en zorgt daarmee voor een breder en scherper kijkgebied voor nabij. De Pont d”Or 2012 en meer dan 1 miljoen tevreden dragers, bevestigen de positie van Anateo Mio als d?? referentie in hightech multifocale brillenglazen geproduceerd volgens de bekende Digital Surfacing technologie.

Neva Max Secret wint Pont d”Or in de categorie behandelingen

Uniek en als eerste in Nederland bracht HOC Neva Max Secret van BBGR op de markt. De Nederlandse opticien omarmde dit product meteen. In de afgelopen tijd hebben ook Franse opticiens de volledig kleurloze ontspiegeling Neva Max Secret ontdekt.

Dankzij een exclusieve innovatie in het Neva coating proces, laat BBGR kleurnuances in de rest-reflex verdwijnen. Neva Max Secret is daarom de perfecte keuze voor monturen in alle mogelijke ontwerpen en kleuren. Het ontbreken van de reflexkleur voorkomt minder esthetische kleurcombinaties en zorgt ervoor dat de consument er altijd stijlvol uitziet.

De belangrijkste voordelen van de succesvolle Neva Max multicoating van BBGR worden  nogmaals bevestigd: de beste bescherming tegen krassen, het langer schoon blijven en het eenvoudig slijpen zonder stickers. Neva Max Secret verenigt de eigenschappen van Neva Max en een onge??venaarde transparantie.

HOC geeft de Nederlandse opticien ter ondersteuning van de promotie en het vertrouwen in de superieure kwaliteit van Neva Max Secret 3 jaar garantie. Deze garantietermijn is geldig vanaf de leverdatum op fabricagefouten bij normaal gebruik.

award