Beleef de wereld ambitieus

De Serengeti® Sport-collectie bevat een zeer geavanceerde organic sportlens: SPIRIT. In zijn etymologie verwijst SPIRIT naar ziel, moed en daadkracht, die kernwaarden zijn van onze consumenten. GEEST wordt ook gedefinieerd als het vitale principe of de drijvende kracht in alle levende wezens die het gevoel van avontuur oproept dat leeft bij hun consumenten.

Voorzien van zeer geavanceerde lenstechnologieën: Photochromic en Spectral Control® en de ultieme antikras- en anti-reflectiebehandelingen, belichaamt SPIRIT Serengeti’s wens om onze wereld op zijn meest inspirerende manier te ervaren.

SPIRIT-lenzen zijn twee keer lichter dan minerale lenzen, waardoor ze de perfecte lens zijn voor buitenactiviteiten en ultiem comfort bieden. Sommige van onze monturen zijn verkrijgbaar met een gepolariseerde SPIRIT-lens.

OATMAN

 

Wat een gewaagde stijl! Oatman is een aanpassing van de populaire pilotenstijl met een platte bovenkant. Dit model is gemaakt van premium eco-nylon en is voorzien van de nieuwe SPIRIT-lens van Serengeti. Een gebruiksvriendelijk esthetisch ontwerp met veerscharnieren voor ultiem comfort; Oatman staat klaar om je mee te nemen op de meest avontuurlijke roadtrips.

Er zijn 2 montuurkleuren op sterkte verkrijgbaar met PhD ™ 2.0-lenzen.

WAKOTA

 

Vrouwelijk en casual met een hoekig ontwerp aan de bovenkant, Wakota is een eco-nylon frame uitgerust met veerscharnieren voor ongelooflijk comfort tijdens het dragen. De SPIRIT-lenzen maken deze retro vierkante vorm compleet, waardoor je de wereld op zijn meest ambitieuze manier kunt ervaren.

Er zijn 2 montuurkleuren op sterkte verkrijgbaar met PhD ™ 2.0-lenzen.

Meer informatie?

De Sports Collectie van Serengeti is nu verkrijgbaar en geselecteerde modellen kunnen worden aangevraagd via distributeur Bobo’s Eyewear.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met:

Bobo’s Eyewear | Tel. +31 (0)73 6901777
info@bobos.nl | www.bobos.nl

Of maak direct een afspraak met uw vertegenwoordiger:

1 Henk Kolhoff
Accountmanager West
06 – 551 448 92
henk@bobos.nl

2 Jeffrey Veenendaal
Agent Noord
06 – 5101 3074
jeffrey@bobos.nl

3 Ralph van den Heuvel
Accountmanager Zuid
06 – 551 448 93
ralph@bobos.nl