Beroemde sprekers op Virtual Perspectives 2021

Een aantal van de meest gerespecteerde key opinion leaders in de branche komen op zondag 18 april samen voor Virtual Perspectives 2021 – een gratis eendaagse conferentie met simultane vertaling die zich zal richten op de nieuwste kennis en trends in contactlenswetenschap en -educatie.

Virtual Perspectives 2021 maakt deel uit van de internationale seminarserie van CooperVision, dat van oudsher leidende evenementen organiseert op locaties in de EMEA-regio. Het seminar biedt oogzorgprofessionals de mogelijkheid om de perspectieven te horen van een aantal keynotesprekers over een reeks onderwerpen onder het thema ‘Contactlenzen – vandaag, morgen en verder’.

Professor Nathan Efron en professor Phillip Morgan zullen zich richten op de rol van silicone hydrogel daglenzen en hun plaats in het voldoen aan de behoeften van de hedendaagse drager van contactlenzen. Professor James Wolffsohn en professor Lyndon Jones zullen multifocale contactlenzen bespreken en hun rol in het mogelijk maken van levenslange draagtijd. Ook myopie management staat in de schijnwerpers, met de publicatie van de resultaten van het zesjarige klinische onderzoek omtrent MiSight® 1 day door Paul Chamberlain, Director of Research Programmes bij CooperVision, gevolgd door een paneldiscussie die dieper ingaat op hoe deze resultaten in de praktijk kunnen worden gebruikt. Marcella McParland, Senior Director of Professional Services bij CooperVision, zal aandacht besteden aan de impact van Covid-19, vergezeld door een serie-ondernemer en materiedeskundigen om een antwoord te vinden op de vraag of tele-optometrie een blijvend verschijnsel is.

Het virtuele evenement biedt simultane vertaling aan in een breed scala aan talen, waardoor deelnemers uit de hele regio de kans krijgen om de perspectieven van internationale opinieleiders te horen, live vertaald in de gewenste taal. Het evenementenplatform biedt ook mogelijkheden voor intercollegiaal netwerken.

Virtual Perspectives 2021 is een evenement met gratis deelname dat plaatsvindt op zondag 18 april 2021 van 11.00 tot 15.00 uur. U kunt zich aanmelden op www.accelevents.com/e/virtualperspectivesdutch

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw CooperVision business development manager.

 

Tags: