Bestellingen per flessenpost?


In de moderne optiek wereld kunnen tegenwoordig bestellingen gedaan worden met één druk op de knop. Helaas geldt deze moderne oplossing nog niet voor iedereen. Er zijn nog diverse optiek-software leveranciers die werken met handmatige bestellingen.

Hierbij moeten lens- en glasbestellingen gedaan worden per email of op een website, met vertraging en fouten tot gevolg. Daarnaast is er geen zekerheid of bestellingen daadwerkelijk aankomen bij de leveranciers, door bijvoorbeeld uitvallen van services van internet providers.

Optifile heeft aan de wieg gestaan bij het ontwikkelen van Optiplaza, waarbij verzending en ontvangst bij de leveranciers gegarandeerd wordt. Opticiens die gebruik maken van Optifile kunnen bij een bestelling de producteigenschappen inzien van de desbetreffende leverancier. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om sterkte, materiaalsoort, coatingen e.d.

Dankzij deze ingebouwde intelligentie voldoet elke glas- of lensbestelling in Optifile dus altijd een de opgegeven specificaties van de leverancier en is ontvangst bij de leverancier gegarandeerd.

Meer informatie:

www.optifile.nl