Bezoek de Hall of Frames en Centrop Sales in Nijkerk NL
Twee keer per jaar komen meer dan 45 exclusieve design labels bij elkaar in de loods van Hart van Holland in Nijkerk om de zelfstandige opticien te voorzien van de nieuwste collecties.

De Hall of Frames is een eigenzinnige beurs, direct naast Centrop Sales, die zich kenmerkt door de industriële uitstraling. Alle stands zijn open waardoor u de highlights van de gepresenteerde collecties kunt bekijken, zonder de stand binnen te gaan. Meer dan 54 binnen- en buitenlandse leveranciers met een grote verscheidenheid aan eyewear-labels zijn present.

Hall of Frames Special


Elk voor- en elk najaar komen alle contract leveranciers bij elkaar in Nijkerk om hun nieuwste collecties en innovaties te laten zien, zo ook weer zondag 31 januari en maandag 1 februari.


Op deze inkoopdagen kunt u zich oriënteren, profiteren van speciale voordeelacties en treft u uw collega opticiens. Centrop leden profiteren deze dagen van extra inkoopvoordeel bij diverse leveranciers.

In de Trendguide vindt u, zoals u van Eyeline gewend bent, alle trends die u als ondernemer goed kunt gebruiken de komende maanden. Centrop vindt het erg belangrijk dat u goed op de hoogte bent van alles wat er momenteel in de retail leeft. Het maakt u en uw bedrijf stabieler en zekerder. Zodat u goed uw eigen weg kunt gaan, elke dag lekker in uw zaak staat. Belangrijk in 2016 is samenwerking, transparantie en beweeglijkheid.

Leest u bijvoorbeeld eens het stuk over Everlane. Deze webshop laat zijn vaste klanten tijdens de sale zelf beslissen over de prijs die ze voor een product willen betalen.
Gekkenwerk? Nee hoor, het blijkt dat klanten nooit voor de laagste prijs gaan, zelfs regelmatig voor de hoogste. Puur uit loyaliteit en als erkenning voor het bedrijf waar ze graag kopen.

Eyeline Centrop Trendguide


Openingstijden

  • zondag 31 januari 09:30 – 18:00 uur (incl. kinderopvang)
  • maandag 1 januari 09:30 – 18:00 uur

Routebeschrijving

De Hall of Frames vindt plaats in Nijkerk en is makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. Mocht u met de auto komen, typ dan bij het instellen van het navigatiesysteem het adres Berencamperweg 4 in Nijkerk in. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Regardz ‘Hart van Holland’.

Bij het gebruiken maken van het openbaar vervoer reist u naar NS-station Nijkerk met de sprinter vanaf stations Amersfoort en Zwolle (2x per uur). Vervolgens neemt u bus 142 en stapt u uit bij halte Ambachtstraat. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen vanaf het NS-station.

Beursadres:
Hart van Holland
Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk