Bezoek de SILMO, vraag nu al uw gratis toegangsbadge aan


De aankomende editie van de SILMO vindt plaats van vrijdag 25 t/m maandag 28 september a.s. in Parijs. De SILMO is de optiekvakbeurs waarbij innovaties, nieuw talent, vakmanschap en het uitwisselen van vakkennis centraal staan. Mis het niet en vraag nu al uw gratis toegangsbadge aan!

Een groot aanbod van exposanten
Op een beursoppervlakte van 80.000 m² treft u een innovatief en compleet aanbod van 900 exposanten en 1.300 merken voor de hele optieksector: monturen, zonnebrillen, glazen, lenzen, instrumenten, equipment, low vision, materieel en onderdelen. Klik hier voor de exposantenlijst.

Trends & Innovaties, nog meer evenementen
Naast het uitgebreide en gevarieerde aanbod van exposanten, presenteert de SILMO een uitgebreid evenementenprogramma, waar u de laatste trends, innovaties, nieuwe collecties en merkintroducties kunt vinden met bijvoorbeeld de SILMO ACADEMY die jaarlijks het wetenschappelijk symposium organiseert. Tevens is er natuurlijk weer het SILMO Fashion Style trendforum, het ‘Happy Color Forum’, het Low Vision Forum, de Merchandising Workshops en de uitreiking van de SILMO d’Or awards (Internationale innovatieprijzen).Klik hier voor meer informatie over de diverse evenementen op de beurs.

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan
Toegang tot de SILMO is gratis voor vakbezoekers. Vraag nu reeds uw badge aan op deze link, dat scheelt u mogelijk veel tijd bij de ingang van de beurs.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op de website van de beurs. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, telefoon 020 4620020, E. [email protected]. Volg Silmo ook op Facebook, LinkedIn en Twitter!

Uw reis & verblijf in Parijs
Met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad, in slechts 3.18 uur vanaf Amsterdam (2.36 uur vanaf Rotterdam). U bestelt uw tickets snel op NS International. Anko Zakenreizen verzorgt uw individuele en groepsreizen, vluchten en arrangementen voor Parijs. Vraag uw persoonlijke offerte aan: Anko Beursreizen