Bezoek de SILMO vraag nu al uw toegangsbadge aan

De aankomende editie van de SILMO vindt plaats van vrijdag 23 t/m maandag 26 september a.s. in Parijs. De SILMO is de optiekvakbeurs waarbij innovaties, nieuw talent, vakmanschap en het uitwisselen van vakkennis centraal staan. Mis het niet en vraag nu al uw gratis toegangsbadge aan!

Een groot aanbod van exposanten
Op een beursoppervlakte van 80.000 m² treft u een innovatief en compleet aanbod van 900 exposanten en 1.350 merken voor de hele optieksector: monturen, zonnebrillen, glazen, lenzen, instrumenten, equipment, low vision, materieel en onderdelen. Klik hier voor de exposantenlijst.

Trends & Innovaties, nog meer evenementen!
Naast het uitgebreide en gevarieerde aanbod van exposanten, presenteert de SILMO een uitgebreid evenementenprogramma, waar u de laatste trends, innovaties, nieuwe collecties en merkintroducties kunt vinden met bijvoorbeeld de SILMO ACADEMY die jaarlijks het wetenschappelijk symposium organiseert. Tevens is er natuurlijk weer het SILMO Fashion Style trendforum, het ‘Happy Color Forum’, het Low Vision Forum, de Secret Store of Commerce 3.0 en natuurlijk de uitreiking van de prestigieuze SILMO d’Or Awards (Internationale innovatieprijzen).

Nieuw: samenwerking SILMO en Première Classe
Vanaf 2 t/m 5 september 2016 verwelkomt de Parijse modevakbeurs Premiere Classe een speciale ruimte voor brilontwerpers onder de vlag ‘Village Silmo’ in het beurscomplex Porte de Versailles in Parijs. In het verlengde daarvan wordt tijdens de optiekvakbeurs SILMO, van 23 t/m 26 september 2016, een speciale ruimte georganiseerd voor modeaccessoires onder het label ‘Premiere Classe’.

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan
Toegang tot de SILMO is gratis voor vakbezoekers. Vraag nu reeds uw toegangsbadge aan via deze link, dat scheelt u mogelijk veel tijd bij de ingang van de beurs.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op de website van de beurs. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, telefoon 020 4620020, E. [email protected]. Volg Silmo ook op Facebook, LinkedIn en Twitter!

Uw reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad. Anko Zakenreizen verzorgt uw individuele en groepsreizen, vluchten en arrangementen voor Parijs. Vraag uw persoonlijke offerte aan op: Anko Beursreizen