Bezoek de vernieuwde Essilor Experience Center showroom


Eind deze maand heropent Essilor haar showroom. De showroom van het Essilor Experience Center in Zevenaar is speciaal ingericht voor u als optiekondernemer.

Essilor organiseert komende periode 7 open dagen waar u voor in kunt schrijven én heeft een aantrekkelijke openingsaanbieding op haar slijpautomaten.

In de moderne showroom vindt u alle innovatieve slijp-, refractie- en meetapparatuur van Essilor en O’Max Instruments voor in uw winkel en werkplaats. Daarnaast zijn in de showroom ook onze concepten voor het optimaliseren van de klantbeleving in uw optiekzaak te bezichtigen. Denk daarbij aan de Varilux en Visioffice experience wandmodule en de Eyecast.

Openingsaanbieding
Komende maanden is het extra aantrekkelijk om de vernieuwde showroom te bezoeken. Tijdens de 7 open dagen is het mogelijk om zelf een selectie van monturen mee te nemen en eigenhandig te ervaren hoe nauwkeurig en snel deze ingeslepen kunnen worden met behulp van de verschillende slijpautomaten. Daarnaast geniet u tijdelijk van een gegarandeerde inruilkorting van € 6.000,- op uw oude slijpautomaat! Dit tijdelijke aanbod is geldig t/m 31 juli 2016.

Inschrijven open dagen
U kunt zich digitaal inschrijven voor de open dagen via de Essilor pro business website of uw instrumentenadviseur. Wees er tijdig bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Zodra wij uw inschrijving verwerkt hebben ontvangt u een bevestiging. Inschrijven kan t/m 24 juni a.s.

Bij vragen of voor advies kunt u uiteraard ook contact opnemen met uw instrumenten- of optiekadviseur. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in het Essilor Experience Center.

Contactgegevens
Website: www.essilorpro.nl
Instrumentenadviseur Zuid-Nederland: Jeannet van de Graaf Tel.: 06 – 21 53 61 00
Accountmanager Noord-Nederland: Mark Terwisscha Tel.: 06 – 14 80 90 75