Bobo’s Eyewear gastheer bij Grand Depárt Utrecht 2015


Zaterdag 4 juli en zondag 5 juli was Bobo’s Eyewear gastheer tijdens de start van de Tour de France in Utrecht. Diverse Bollé klanten uit heel Nederland waren uitgenodigd om het grootste jaarlijkse evenement ter wereld bij te wonen.

Beide dagen werden de gasten in ‘s-Hertogenbosch ontvangen met koffie en een Bossche bol, om vervolgens naar het VIP dorp “Maillot Jaune” in Utrecht te vertrekken. In het VIP dorp was er ontvangst met champagne, een lunch en konden de gasten van dichtbij de eerste Tour kilometers van 2015 volgen.

Waar de gasten op zaterdag een volledige proloog in de ploegleiders auto zaten, maakten de gasten op zondag persoonlijk kennis met een groot aantal renners. Eenieder genoot zichtbaar van deze gigantische happening.

Bollé is goed zichtbaar in de Tour de France en voorziet 2 teams: AG2R La Mondiale en ORICA GreenEDGE en hun kopmannen, Jean-Christophe Péraud and Michael Matthews, maar ook Nacer Bouhanni (Cofidis) van Bollé zonnebrillen.

Voor Bollé is de Tour de France een uitstekende promotie mogelijkheid om hun merk te promoten. Het model 6th Sense is dé zonnebril die gedragen wordt door de renners en is ook verkrijgbaar op sterkte. Professionals én amateurs kunnen nu alle voordelen van deze zonnebril ontdekken.

Voor meer info:
Bobo’s Eyewear 073-901777
www.facebook.com/BolleNL
Maico Sassen (regio Noord): 06 – 415 739 14
Henk Huigens (regio Zuid): 06 – 148 627 28.