Bold geannuleerd vanwege oplopende coronabesmettingen

De organisatie van Bold heeft besloten om de komende editie van 10 en 11 oktober 2021 af te gelasten. Hier noemt zij verschillende redenen voor.

De belangrijkste aanleiding is de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland. De deltavariant rukt op, en er wordt verwacht dat de besmettingen na de vakantieperiode nog sneller zullen toenemen. Hierdoor zijn ook weer nieuwe beperkingen opgelegd en zijn evenementen niet meer toegestaan. De Bold-organisatie ziet het als een reëel risico dat als besmettingen blijven oplopen, ook doorstroomlocaties gesloten zullen worden.

Omdat in oktober het einde van het jaar al nadert, ziet de organisatie het niet als wenselijk om de najaarseditie van Bold door te schuiven. Ze begroet haar deelnemers liever in het voorjaar van 2022, wanneer voldoende mensen gevaccineerd zijn, beperkingen zijn opgeheven en alles weer veilig en verantwoord geopend kan worden.

De organisatie zegt wel al leuke nieuwe plannen te hebben voor Bold 2022 en belooft er volgend jaar weer op volle kracht te zijn: new and improved.

Meer informatie

www.bold-opticalfair.nl