Bold Optical Fair 2022

Het afgelopen jaar is het steeds drukker geworden in alle optiekzaken en de verkoop knalt door het dak heen. Dankzij de landelijke personeelstekorten (in bijna elke sector) moeten veel opticiens alle zeilen bijzetten om alles te kunnen bolwerken om de vraag naar metingen en brilverkopen te kunnen blijven realiseren. Er is amper tijd om in te kopen, laat staan om nieuwe collecties te bekijken of de laatste innovaties op het gebied van glas en techniek te ontdekken.

Doordat Corona vanaf maart 2020 de meeste optiekzaken zeker drie maanden min of meer op pauze zette hebben veel opticiens toen de tijd gehad om hun focus van verkoop te verschuiven naar zaken waar meestal geen tijd voor was, bijvoorbeeld het analyseren van de winkel. Waar kunnen we verbeteren en op welke kosten kunnen we sturen, hoe zit het met mijn aanbod van brillenmerken en hebben we overlap daarin of is er behoefte aan andere stijlen. Kortom: waar laten we geld liggen en waar is wat te winnen. Online bijbestellen was en is nog vaak een oplossing om zonder tijd te verliezen uw voorraad op peil te houden die nodig is om uw klanten te kunnen helpen. Toch blijven fysieke beurzen essentieel om u te oriënteren, brillen te bekijken, de kwaliteit en techniek te zien, het materiaal te voelen, de pasvorm te ervaren en in gesprek te gaan met de leverancier.

Daarom organiseert Bold beurzen, speciaal voor de opticien en voor de leveranciers om hen samen te brengen op een mooie locatie, op een professionele manier en in de juiste ambiance. De kans om binnen twee dagen diverse mooie merken te bekijken, te netwerken, te oriënteren en in te kopen zodat u daardoor meer rust en enthousiasme krijgt om u daarna op de winkel en verkoop te kunnen focussen.

Bold Optical Fair zal volgend jaar 6 & 7 februari 2022 een gezellige en goed georganiseerde beurs voor iedereen organiseren wat u gewend bent van Bold. Ook de huidige richtlijnen van het RIVM zullen ze in acht nemen om alles veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers. Ze hebben al eerder twee edities georganiseerd met de strikte corona maatregelen en zien daarom ook de komende editie met vertrouwen tegemoet. Bold kan dit verantwoord organiseren mits het beurzen is toegestaan door de Overheid.

Dus kom naar Bold en laat u weer inspireren door de diverse merken en leveranciers.

6 + 7 Februari 2022, geopend van 09:30 – 18:00 uur.

Locatie: Taets Art & Event Park,
Hemkade 16 Hembrugterrein, 1506 PR Zaandam

Meer informatie

www.bold-opticalfair.nl