Bold Optical Fair en Hall of Frames samen sterk voor optiek Nederland

“Witte rook, we zijn eruit!”. Bold Optical Fair en de Hall of Frames zijn maandag 9 mei bij elkaar gekomen en na een goed gesprek is er een gezamenlijke oplossing gevonden om de rust terug te laten keren in verdeeld optiekland als het gaat om beurzen: Hall of Frames organiseert de komende Najaarseditie en Bold Optical Fair de komende Voorjaarseditie. Beide beurzen vinden plaats op dezelfde locatie: de Werkspoorkathedraal in Utrecht, het nieuwe hart voor de Nederlandse optiekbeurzen.  

De beursorganisatoren hebben dit zo afgesproken omdat ze het belang van alle leveranciers en opticiens voorop willen en moeten stellen. Op deze manier is er één grote optiekbeurs voor zowel alle leveranciers als voor alle bezoekers. Met deze beslissing leveren beide beursorganisaties een beurseditie in om de versnippering tegen te gaan en zorgen zo voor een gezond beursklimaat in Nederland.

“Door deze oplossing ontstaat er een mooie verdeling en is er ruimte genoeg voor beide partijen om z’n eigen optiekevenement te organiseren. We nodigen alle leveranciers uit om aan beide beursedities deel te nemen. Samen kunnen we een aantrekkelijke en diverse beurs neerzetten. We gaan er vanuit hiermee de optiek een nieuwe boost te geven”, aldus Walter & Terressa en Yuri & Femke.

Save the dates!

Hall of Frames: 11 & 12 september 2022
Bold Optical Fair: 15 & 16 januari 2023

Locatie

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534AP Utrecht

Contactgegevens Hall of Frames 

[email protected]
+31 (0)23 7920414

Contactgegevens Bold Optical Fair 

[email protected]