Bold-Sun-Edition blaast nieuw leven in Zonnebrillenbeurs

De Zonnebrillenbeurs van OCB / Bobo’s Eyewear is overgedragen aan de initiatiefnemers van Bold Optical Fair. De sleutel is met vertrouwen overgedragen. 5 november 2018 zal de eerste editie van Bold-Sun-Edition plaatsvinden. Voor de sleuteloverdracht werd kort terug- en vooruitgeblikt met Brian Kragt en Walter van Waas.

Goede herinneringen

Brian Kragt blikt terug: “In november 2012 is uiteindelijk de eerste zonnebrillenbeurs gekomen op drie bijzondere locaties. Een mooi evenement was geboren en dit hebben we de jaren erna met veel enthousiasme voortgezet. Nadat we vorig jaar verschillende afmeldingen kregen, hebben we bekeken of de beurs nog genoeg draagkracht had. We besloten dat dat niet zo was, maar we zijn er in blijven geloven dat er een zonnebrillenbeurs moet blijven bestaan.”

Nieuw jasje

Walter van Waas: “Twee jaar geleden hebben we met Brian en Ron gesproken en kaartjes uitgewisseld. Je weet nooit waar het goed voor is. Het is super tof dat jullie de beurs op de kaart hebben gezet en wij gaan proberen het verder uit te breiden. Nijkerk moet het middelpunt van de optiek van Nederland worden. Misschien wel van de Benelux. De Zonnebrillenbeurs is belangrijk en dat moeten we allemaal uitdragen. Misschien is het maar 5% van je omzet, maar die omzet wil je wel hebben. Verwacht wordt dat er tussen de 20 en 25 leveranciers meedoen aan de eerste editie, want er is genoeg animo.”