Bollé Safety Excellence

Een derde van de wereldbevolking kampt met zichtproblemen. Hierdoor kunnen veiligheid en productiviteit in gevaar komen als bedrijven geen actie ondernemen om hun werknemers te voorzien van veiligheidsbrillen met de juiste sterkte. Recent onderzoek toont aan dat verlies van productiviteit vanwege slecht zicht 250 miljard euro kost. Uit dit onderzoek wordt duidelijk dat voor gewone veiligheidsbrillen ‘one product fits all’ niet langer geldt. Omdat veel bedrijven niet de expertise of de tijd hebben om aan de brilbehoeften van al hun personeel te voldoen komt Bollé Safety met een oplossing die geschikt is voor bedrijven van alle soorten en maten: het Excellence-programma.   

Het Excellence-programma focust op drie pijlers: simpel, betrouwbaar en toegankelijk.

  • Selectie van een collectie monturen en coatings waar werknemers uit kunnen kiezen, afgesteld op de behoeften van het bedrijf met behulp van Bollé Safety’s experts.
  • Toegang tot een netwerk van partneropticiens om lokale en aangepaste service te verlenen aan elke werknemer, wat een perfecte pasvorm van de lens én het montuur garandeert.
  • Beheer van de bril van iedere werknemer via een online platform dat 24/7 toegankelijk is, de administratie vergemakkelijkt en de optimale bescherming van elke werknemer verzekert.

Het Excellence-programma omvat alle expertise van Bollé Safety. Met meer dan 130 jaar aan innovatie biedt Bollé Safety verscheidene lensmaterialen die bij de specifieke behoeften van elke sector passen. Alle monturen van Bollé Safety zijn binnen het Excellence-programma verkrijgbaar voor bedrijven om uit te kiezen. Ook Bollé Safety’s coatings zijn verkrijgbaar om perfect zicht te verzekeren met de exclusieve B-zen (antireflectie & blauwlichtbescherming) of Platinum (dubbelzijdige K&N anticondens-/antikrascoating). Bescherm de unieke visie van mensen op de werkvloer met het Bollé Safety Excellence-programma.

www.bolle-safety.com 

(Copyright-images: Bollé Safety – F. Bourcier)

Tags: