Bosjes in Vondelpark en Westerpark hebben zintuigen

Tientallen Amsterdammers zijn verrast tijdens hun rondje Vondelpark en Westerpark. De bomen en planten bleken ogen, oren, monden, neuzen of armen te hebben gekregen.

Een team van Festival 5D, het festival voor de zintuigen, heeft deze guerrilla stunt uitgehaald. De stunt is uitgevoerd ter promotie van dit bijzondere festival en heeft unieke beelden opgeleverd.

Op Festival 5D draait de gehele programmering om de vijf zintuigen. Naast muziek, theater, animaties en bijzondere culinaire spijzen, kun je ook zintuiglijke workshops volgen als Haka-dansen, geur sommelier, scheten laten en samba.

Het festivalterrein, op de NDSM-werf, is een creatieve en kleurrijke vrijplaats. Er heerst een relaxte en open sfeer. Kom horen, zien, ruiken, voelen en proeven op Festival 5D, 13 en 14 juli op de NDSM-werf in Amsterdam.

Wat Festival 5D extra bijzonder maakt is de missie van inclusie: iedereen kan genieten van cultuur. Heb je een zintuiglijke- of lichamelijke beperking, een groot gezin, of wil je gewoon met wat vrienden komen genieten? Aan alles is gedacht, iedereen kan mee doen.