Breng kleur in je leven met Ad Lib

De lichte Ad Lib brillen gemaakt van titanium zijn de perfecte keuze voor iedereen die jong is of zich jong voelt. De monturen zijn van hoog niveau qua comfort, stijl en kwaliteit. Japanse technologie ontmoet Europees design; de ingetogen stedelijke looks zijn verkrijgbaar in de nieuwste kleurentrends waar iedereen graag mee gezien wordt.

De nieuwe brillen van Ad Lib vallen op door het modieuze design. Sportieve herenmonturen hebben slanke voorstukken en opvallende, contrasterende 3D-veren met sportieve en geometrische accenten. Contrasten inspireren ook de vrouwelijke damesmonturen met matglanzende combinaties of elegante voorstukken met gedurfde geometrische Art Deco veren. De hippe titanium collectie van Ad Lib biedt een verscheidenheid aan moderne vormen die passen bij elk gezicht en elke stijl.

Voordelen

  • Moderne, minimalistische ontwerpen met spannende kleur- en volumedetails
  • Hoogste kwaliteit en doordacht design zorgen voor langdurig draagplezier
  • Zeer comfortabele brillen dankzij hoogwaardig lichtgewicht titanium en flexibele veren
  • Elke dag een extra portie kleur om uw dag op te fleuren

Dames modellen

De Ad Lib brillen voor vrouwen vallen op door hun contrasterende afwerkingen en iconische veren. Prachtige nieuwe kleuren op slanke voorstukken komen tot hun recht in glanzende metallic uitvoeringen. Matte of glanzende oppervlakken met geometrische 3D-structuren zorgen voor volume en vormen een tegenwicht voor de verder strakke lijnen (AB3284 en AB3285). Alle damesmodellen zijn gemaakt van puur titanium met bèta-titanium scharnieren of veren.

Art Deco, populair in architectuur en meubels in de jaren 1920 en 1930, is een inspiratiebron geweest voor twee nieuwe damesmonturen (AB3286 en AB3287). De gestroomlijnde elegantie van deze stijlvolle modellen is terug te vinden in de versierde veren met gezandstraalde onderdelen en in de geometrische vormen en gematteerde voorstukken, die volume geven aan de strakke montuurlijnen.

Heren modellen

Bij de Ad Lib monturen voor mannen draait alles om energie. Allereerst zijn de vierkante, rechthoekige, piloten- en pantovormen gemaakt van hoogwaardig titanium, dat zorgt voor meer vitaliteit door het lichte gewicht en het flexibele draagcomfort. Vervolgens zijn sportieve ontwerp invloeden terug te vinden in dynamische 3D vormen en frisse kleuraccenten en contrasten. Alle herenbrillen zijn gemaakt van puur titanium met bèta- titanium scharnieren of veren.

Tags: