Briljant Optiek viert hun 40 jaar bestaan

Briljant Optiek is inmiddels al 40 jaar succesvol actief in de optiekwereld en viert dat dit jaar. Niet alleen met het team wordt dit gevierd, ook met hun klanten. Tijdens dit jubileum wordt ook vooruit gekeken op de volgende jaren. 

Viering

Een jubileum van 40 jaar moet gevierd worden en dus verzorgt Briljant Optiek een nachtje weg met alle medewerkers. Een erg mooie manier van teambuilding! De klant viert dit jubileum ook mee met tal van acties dit jaar. Alsof dat niet genoeg is, heeft Briljant Optiek ook hun eigen jubileummagazine uitgebracht, gepersonaliseerd per vestiging.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1978 met de opening van het eerste filiaal van Briljant Optiek in Cuijk, gevolgd door Boxmeer en Gennep. Tussen 1998 en 2008 namen zij vijf filialen over in Uden, Malden, Venray, Blerick en Heesch. 2015 stond in het teken van de grootse verbouwing van de zaak in Boxmeer. Zij kregen hierdoor een regionale in plaats van lokale functie. Twee jaar geleden werd Pieter Vloet, de oprichter en eigenaar van Briljant Optiek, geprezen met de Ondernemersprijs van het Land van Cuijk. Dit jaar kijken ze terug op deze succesvolle 40 jaar.

Toekomst

Om deze succesvolle trend door te zetten, moet er ook naar de toekomst gekeken worden. Daarom is de mogelijke bedrijfsopvolging door zijn twee dochters een interessante casus voor de toekomst. Ook blijven de acht filialen constant bezig met innoveren. Hoewel uitbreiding voor hen geen must is, wordt er wel gekeken worden naar waar de kansen liggen dit jaar.

Meer informatie

www.briljantoptiek.nl