Calvin Harris nieuw gezicht Emporio Armani


Calvin Harris is gekozen als het gezicht voor de Spring/Summer 2015 collectie van Emporio Armani. De internationaal bekende DJ, zanger, songwriter en muziekproducent zal ook de eyewear lijn van Emporio Armani vertegenwoordigen.

 De samenwerking met Calvin Harris versterkt de goede band tussen Emporio Armani en de muziekwereld. De 30-jarige Schot is een boegbeeld voor de moderne dansmuziek en volgens Forbes Magazine al twee opeenvolgende jaren ’s werelds meest verdienende DJ. Met zijn record-breaking carrière is hij de eerste Britse soloartiest met een miljard streams op Spotify en met de meeste nummer één hits uit een studio-album. Hiermee overtreft hij zelfs het album ‘Thriller’ van Michael Jackson.

Calvin Harris is een echte kosmopoliet, een dynamische jongeman die de massa kan inspireren met zijn muziek en energie. Hij is van nature geen model wat zorgt voor een meer oprechte en boeiende band met het publiek“, aldus Giorgio Armani. Ook Harris is enthousiast over de samenwerking: “Het is fantastisch om te werken met Armani en zijn team. Ik ben al langere tijd bewonderaar van de creaties van Emporio Armani.”

www.armani.com