Carlottas Village heeft een nieuwe agent in Nederland

Zoals velen van jullie weten, heeft Carlottas Village u en uw winkel met plezier bezocht in 2012. Zij hebben veel geleerd over de Nederlandse markt en zij danken u allen voor de overweldigende steun en gastvrijheid die ze hebben gekregen.

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn ze bij Carlottas Village verheugd om mede te delen dat ze een nieuwe Nederlandse agent mogen verwelkomen. Hij zal het directe contact met u wat betreft verkoop en afspraken overnemen. U bent uiteraard nog steeds van harte welkom om hen direct te benaderen met betrekking tot e-mailbestellingen, onderdelen, marketing, enz. Carlottas Village blijven alles direct en snel verzenden vanuit hun Deense hoofdkantoor.

Edwin Sluis

Edwin Sluis is een zeer bekend gezicht in de Nederlandse optiekbranche. Hij heeft veel ervaring en bijzondere vaardigheden. Met zijn humoristische stijl en casual uitstraling past hij perfect bij de filosofie van Carlottas Village. Edwin zal het nieuwe gezicht worden voor heel Nederland en mocht u in contact met hem willen komen, dan is hij bereikbaar via de volgende gegevens:

Edwin Sluis
tel. +31 652084442
e-mail [email protected]