Carrera wint de jackpot met Tina Maze

Carrera bevestigt een nieuw partnership te zijn aangegaan met wereldkampioene Tina Maze. Dit samenwerkingsverband straalt niet alleen de energie en de passie van de “Racing attitude” . Ook wordt hierdoor de band met de sportwereld versterkt.

Kampioene in de discipline Alpineskiën, Tina Maze, ondertekende niet lang geleden een exclusief sponsorcontract met het Carrera. Samen met een ander ski-icoon, de Olympische kampioen uit Italië genaamd Giuliano Razzoli, zal zij gedurende twee jaar betrokken worden voor de promotie van Carrera.

Tina zal in 2014 deelnemen aan het WK Alpineskiën en zal ook om de medailles meedoen tijdens de Olympische Winterspelen te Sochi. Daar zal ze uitgerust zijn met Carrera-helm en –skibril. Tijdens haar vrije tijd en rustmomenten zal ze een unieke zonnebril van Carrera dragen.

Met haar uitbundige, gewaagde, concurrerende en energieke persoonlijkheid belichaamt Tina Maze volkomen de racing attitude en de onmiskenbare waarden van Carrera.

Het beroemde merk speelde afgelopen decennia een historische rol gedurende de wereldkampioenschappen van skiwedstrijden door het sponsoren van een aantal van de grootste namen in de sneeuwsportwereld: van Franz Klammer tot Alberto Tomba, Herman Maier, Anja Paerson, Isolde Kostner, Kristian Ghedina en Manfred Moelgg.

Kijk voor meer informatie op:http://www.safilo.com/