Centrop-Sales Finale voor Fashion Frames: 35 hartverwarmende jaren

De Centrop Sales betekende de start van een ‘Grande Finale’ voor Fashion Frames. De stand stond in het teken van ‘hartverwarmend’ en dat was het. 

Vele klanten en leveranciers – en wij als Eyeline-team natuurlijk ook – brachten een bezoekje aan de stand van Fashion Frames, niet alleen voor de grote uitverkoop, maar vooral om boegbeeld Ineke de Vries de hand te schudden. 

Dat iedereen Ineke een warm hart toedraagt, bleek wel uit de hartverwarmende reacties, en de taarten, bloemen en cadeau’s die men ruimschoots meenam. Roy Aandekerk vertelde dat er zelfs Centrop-leden waren, die niet van plan waren te komen, maar een uitzondering maakte voor Ineke de Vries. Dat zegt veel.

Mooi was dan ook het dankwoord van Ineke zelf tijdens de borrel na afloop van de Centrop-Sales. Zij bedankte u voor 35 jaar Fashion Frames. Fijn dat Jos van Bree, ook aanwezig op de stand, per 1 februari in dienst is van Bode Design GmbH, leverancier van de merken Timezone, Converse en Superdry. Jos, veel succes met deze mooie merken!

Fashion Frames blijft nog een paar maanden operationeel, leveren orders uit en gaan er alles aan doen om de service te blijven bieden, die u gewend bent. Het bedrijf is nog op zoek naar passende oplossingen voor de service na de sluiting uiterlijk 1 mei 2015.