Centrop zet Goed voor Ogen voort

Wees goed voor je ogen! Die boodschap geef je als opticien graag mee aan je klant. Je adviseert een zonnebril bij fel zonlicht, oogdruppels of -spray bij droge ogen en tegenwoordig zelfs glazen met een speciaal blauwlicht filter voor computer- en telefoongebruik. Maar hoe makkelijk is het om (preventieve) oogzorg vanuit één van de eerste levensbehoeften, namelijk voeding, te benaderen?

Vijf jaar geleden hebben oud-optiekondernemers en optometristen Dick van Mastrigt en Rob Trompper dit uitgedacht en omgezet in het mooie initiatief “Goed voor Ogen”. Vanaf het eerste moment heeft Centrop hen ondersteund en sinds een paar jaar zijn alle Centropleden automatisch basisdeelnemer van Goed voor Ogen. Toen Dick en Rob ons informeerden over hun besluit te stoppen met Goed voor Ogen, vroegen ze ons het stokje over te nemen. Hier hoefden wij niet lang over na te denken en zijn dan ook zeer vereerd om dit initiatief, per 1 juli aanstaande, voort te mogen zetten.

Gemaakte afspraken met Goed voor Ogen-deelnemers zullen zonder meer gecontinueerd worden. Goed voor Ogen blijft namelijk een concept dat te gebruiken is door alle zelfstandige opticiens in Nederland, ook wanneer zij niet bij Centrop aangesloten zijn. In het najaar zullen wij een verfrissend nieuwe huisstijl van Goed voor Ogen lanceren. Daarnaast gaan wij met een klein groepje gebruikers periodiek om tafel zitten om zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Samen zorgen wij voor een goede preventieve oogzorg!

Meer informatie

www.centrop.nl

 

Tags: