Charmant brengt nieuwe voorjaarscollectie uit

De Charmant Group brengt in het voorjaar van 2015 vijf nieuwe modellen uit van het merk “CHARMANT Z”. De nieuwe modellen zijn eyewear voor mannen die hun persoonlijkheid graag op hun eigen manier willen uiten. “Z”, de laatste letter van het alfabet, staat symbool voor de perfectie door voortdurende doorontwikkeling.

Deze collectie, die een vervolg is op de vorige seizoenen, biedt een design dat de passie van de drager tot uitdrukking brengt. De collectie heeft een evenwichtige sfeer dankzij de dunne draadrand gecombineerd met verschillende kleuren. De eyewear is tot stand gekomen door een combinatie van materialen en nieuwe technologie.

ZT19810 (+X-lijn)

Dit model beschikt over elastomeer blokken die gelaagd midden op de veer zijn aangebracht. De iets slanke veer met blokken geeft de drager een karakteristiek profiel. De flexibele Z-Titanium kern binnenin de veer die door de vijf elastomeer delen loopt, garandeert draagcomfort.

Er kan gekozen worden uit vier kleuren. Recent is blauw elastomeer aan de collectie toegevoegd (alleen in combinatie met een zwart montuur). Voor de andere montuurkleuren is zoals voorheen zwart elastomeer gebruikt.

BK:Zwart (elastomeer: Blauw)
BL: Blauw (elastomeer: Zwart)
GR: Grijs (elastomeer: Zwart)
WG: Witgoud (elastomeer: Zwart)

ZT19812 (+X-lijn)

Dit model, waarvoor inspiratie is geput uit de barrel van een dartpijl, is geraffineerd dankzij de veer, bekleed met elastomeer, en de titanium ring in het midden. De kern van geavanceerd Z-Titanium maakt de veer flexibel, ook al is deze gebogen. De lichtgewicht bovenrand met doorlopende neusbrug en de tips met het Z-logo complimenteren het model. Verkrijgbaar in een selectie van vier kleuren.

BK:Zwart
BL: Blauw
BR:Bruin
GR: Grijs

ZT19814 (Concept Z-lijn)

Dit model heeft Z-Titanium-veren met een geraffineerd zilveren accent. Het massieve accent benadrukt het ontwerp. In combinatie met de vorm van de glazen en de tips is dit model een typisch staaltje urban raffinement.

BK:Zwart
BL: Blauw
BR:Bruin
GR: Grijs

Voor meer informatie: http://www.charmant.com/nl/merken/charmant-z/merkintroductie/