CHARMANT doet mee aan de nationale DOOR ZON campagne met Esprit en ELLE!

Op 18 april 2022 gaat de nationale SUN-campagne DOOR ZON van start en CHARMANT doet mee met de zonnebrillen van Esprit en ELLE! Deze campagne is ontwikkeld door Optitrade, maar u hoeft geen klant van Optitrade te zijn om deel te kunnen nemen.

Er zijn diverse doelgerichte communicatiemiddelen ontwikkeld waarmee u klanten in uw omgeving bereikt. Deze worden aangeboden in drie overzichtelijke pakketten, die onderling verschillend zijn in aantallen, online & offline communicatie en prijs.

De campagnemiddelen zijn:

  • DM-kaarten
  • Online direct mails (eDM)
  • Online banner
  • POS-pakket
  • Advertentie
  • Landingspagina
  • Tabloid (huis aan huis)

Voor deze campagne stelt CHARMANT mooie content van Esprit en ELLE beschikbaar:

De zonnebrillen van ELLE zijn BELLE!

Bij dit geliefde modemerk draait alles om chique elegantie en Frans geïnspireerde looks. De nieuwe ELLE zonnebrillen zijn heel vrouwelijk; de gevlochten en geplooide details maken de zonnebrillen van acetaat of metaal extra romantisch. Of u nu houdt van oversized, vierkant, rond of cat-eye looks, er is altijd een zonnebril die bij uw stijl past. Zet een ELLE zonnebril op en geef uw zomeroutfit een Franse touch!

FEEL GOOD, LOOK GOOD MET ESPRIT!

Ook zo toe aan vrijheid en vrolijkheid? Ontdek de zonnige, positieve vibe van Esprit in de nieuwe trendy zonnebrillencollectie. De zonnebrillen zijn comfortabel en licht in gewicht en zitten perfect op uw neus. Transparante en hippe kleuraccenten maken de zonnebrillen extra vrolijk en luchtig. Ze zijn zeer geschikt voor smalle gezichtsvormen en voor op sterkte. Ga stijlvol op pad deze zomer met een nieuwe Esprit zonnebril!

Inschrijven voor de DOOR ZON campagne kan tot en met 18 maart 2022 via: www.optitrade.nl/doorzon  

Voor meer informatie:

CHARMANT Benelux _ 0348-416646 _ [email protected] _ www.charmant.com

Tags: