Charmant en de Lagardère zetten samenwerking voort


Lagardère Active Group, de eigenaar van het ELLE, en Charmant Group, vieren hun 20-jarig samenwerking. Ze kondigen bovendien de verlenging van het wereldwijde licentiecontract aan.

Charmant produceert en distribueert wereldwijd zonnebrillen en monturen. De ELLE Eyewear collectie is voortdurend in ontwikkeling in lijn met de waarden van het merk ELLE. Vandaag de dag staat ELLE Eyewear voor een eigentijdse en moderne productlijn die topkwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Het merk is ontworpen voor brillenliefhebbers met een positieve instelling en een intelligente benadering van het leven.

Het beste van Parijs – De collectie is geïnspireerd op de levensstijl van de Parijzenaar. Met een sensuele elegantie straalt ELLE de Franse luchtigheid en Franse chic uit. Met Charmant Group als pionier in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de optische industrie, maakt ELLE Eyewear gebruik van de allerbeste materialen. Onlangs is de ELLE-portfolio uitgebreid met de introductie van de lichtgewicht materialen TR90, PES en Ultem voor een ultiem draagcomfort.

Seizoensgebonden stijl en trendy kleuren – De comfortabele en lichtgewicht monturen zijn altijd beschikbaar in seizoensgebonden kleuren en vormen. De inspiratie varieert van eenvoudig tot kleurrijke speelsheid met een vleugje elegantie die de mode en stijl van het seizoen perfect weergeeft.

“Charmant is altijd toegewijd geweest om een individuele merkidentiteit voor ELLE Eyewear te creëren en heeft met succes een unieke positie verkregen in de optiekmarkt. We zijn dan ook zeer blij dat we onze lange en vruchtbare samenwerking met ELLE mogen voortzetten en kijken uit naar onze toekomstige samenwerking”, aldus Masao Miyachi, President en CEO van Charmant Group. “ELLE staat voor het ultieme gevoel van Urban chic”, voegt Fabrice A. Plaquevent toe, Voorzitter en CEO van Lagardère Active Enterprises. “Gedurende onze 20-jarige samenwerking, heeft Charmant dit idee perfect vertaalt in de collecties van ELLE Eyewear”

www.charmantgroup.nl