Charmant group en esprit vieren hun 20 jarige samenwerking

Het jaar 2014 is een mijlpaal in de langdurige samenwerking tussen internationaal eyewear producent Charmant Group en het wereldwijd bekende modemerk Esprit. In 2014 vieren beide bedrijven de 20-jarige succesvolle samenwerking. 2 decennia waarin de eyewear collectie zich ontwikkeld heeft tot een niet weg te denken naam in de optiekmarkt.

De huidige wereldwijde collectie bestaat uit meer dan 130 zonnebrillen en 150 monturen voor volwassenen en kinderen. De Esprit Eyewear collectie staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, iets waar beide bedrijven naar streven.

Charmant heeft een reputatie opgebouwd in de optiekbranche als vooraanstaand producent en leverancier van monturen en zonnebrillen van top kwaliteit met een uitstekende customer service.

Esprit deelt dezelfde hoge kwaliteitstandaard als Charmant. Het internationale merk is gestart eind jaren ’60 in San Fransisco en is tot op heden één van de meest favoriete lifestyle merken in de wereld. Esprit staat voor de Californische relaxte en zonnige manier van leven. Hoge kwaliteit in combinatie met “waar voor je geld” is dé filosofie van het bedrijf.

“We zijn heel erg blij terug te kunnen kijken op een zeer succesvolle samenwerking van 20 jaar met onze licentiepartner Charmant. Ze delen onze Esprit visie van kwaliteit en stijl. De samenwerking is gebaseerd op wederzijds begrip van de Esprit waarden en de vertaling hiervan in de Esprit Eyewear collectie”, zegt Maria Pambori, VP Head of Global License / Product bij Esprit.

President en CEO van Charmant Group Masao Miyachi voegt toe: “Een 20-jarige samenwerking is uniek in onze wereld en weerspiegelt Esprit en Charmant’s inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in zowel onze samenwerking als in onze producten. Het succes van onze zakelijke relatie toont ook expertise in onze relevante gebieden en de blijvende toewijding van onze klanten aan onze mooie producten.

Kijk voor meer info op: http://www.charmant.com/ of op http://www.esprit.nl/