Charmant Group vernieuwt ELLE Eyewear licentie en viert 25-jarige samenwerking

CHARMANT Group kondigt met trots aan dat de langdurige samenwerking met het Franse mode- en lifestylemerk ELLE met nog eens vijf jaar wordt verlengd.

Het nieuws over de verlenging van de licentie komt net op het moment dat de twee merken het 25-jarig jubileum van hun succesvolle internationale samenwerking vieren: in 1996 tekende CHARMANT Group voor het eerst voor de ontwikkeling en verkoop van ELLE monturen. CHARMANT Group heeft ELLE sindsdien opgebouwd tot een toonaangevend brillenmerk.

ELLE is vandaag de dag meer dan alleen het geliefde Parijse modemagazine label; als een wereldwijd lifestyle merk, inspireert en beïnvloedt ELLE vrouwen al tientallen jaren. ELLE, eigendom van de Lagardère Group, staat voor Franse chic, stedelijke Parijse vibe en individuele stijl. ELLE eyewear by CHARMANT vertaalt deze gedachte in een gevarieerd portfolio van eigentijdse optische monturen en zonnebrillen, in een breed scala van modieuze trendkleuren en -vormen. Deze hoogwaardige, uiterst comfortabele en betaalbare brillen voor elegante en stijlvolle vrouwen zijn wereldwijd verkrijgbaar in geselecteerde winkels.

CHARMANT Group heeft sinds zijn oprichting in de jaren ‘50 de grenzen verlegd wat betreft de techniek en het design van monturen. Door zich te richten op draagcomfort staat de naam CHARMANT synoniem voor superieure kwaliteit. Vandaag de dag zijn de monturen van de CHARMANT Group te vinden in de beste optiek- en detailhandel winkels over de hele wereld.

CHARMANT Group President & CEO Masakiyo Honjo is verheugd over de verlenging van de ELLE-overeenkomst: “Het partnerschap tussen CHARMANT Group en ELLE is een pure combinatie van eyewear expertise en modeflair. Al meer dan een kwart eeuw werken wij in harmonie samen aan de ontwikkeling van het merk ELLE en aan het succes dat ELLE eyewear is.” Hij voegde eraan toe: “We kijken uit naar het volgende hoofdstuk van dit spannende verhaal.”

“We zijn heel blij dat we dit geweldige en uitdagende verhaal tussen Charmant en Lagardère Active Enterprises voort kunnen zetten voor het succes van de ELLE eyewear collecties. Al 25 jaar hebben we met Charmant een loyaal partnerschap opgebouwd, gedreven door onze gedeelde waarden en ons streven naar perfectie. Ons wederzijds vertrouwen is de weg die ons op lange termijn naar een herhalend succes zal leiden” zegt Anne Billaz Le Leap, Directrice Générale & CEO van Lagardère Active Enterprises.

Tags: