CHARMANT Titanium Perfection, een stukje perfectie in een niet-perfecte wereld

Titanium materialen en een geïntegreerde veerscharnier zorgen voor nóg betere prestaties van dit hoogwaardige montuur. Deze fraaie bril is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren en tal van maten, waaronder de grote maat 57.

Ga voor de aantrekkelijke uitstraling en topprestaties van een van ‘s werelds meest toonaangevende brillenmerken: CHARMANT Titanium Perfection. Stijlbewuste, zelfbewuste mannen en vrouwen die weigeren concessies te doen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en draagcomfort zullen kiezen voor deze hoogwaardige monturen.

Een kernelement van deze lijn is de lichte, flexibele en uiterst comfortabele pasvorm.

In de nieuwe CHARMANT Titanium Perfection-monturen komen alle belangrijke aspecten van dit topmerk terug in de uiterst chique dames- en herenbrillen. Bij de damesmodellen zijn sieraden en modieuze metalen gebruikt die de frisgekleurde, elegante monturen subtiele luxueuze accenten geven.

De fraaie, dunne herenmonturen komen nóg beter tot hun recht door met diamant geslepen metalen nuances en high-performance functies zoals veerscharnieren.

Damesbrillen

CH12101

Dit fraaie CHARMANT Titanium Perfection-damesmontuur heeft een luxueuze uitstraling. De tere eenvoud van het ultralichte halfrandloze montuur wordt versterkt door een opvallende glanzende Swarovski-steen, gevat in een decoratief vervaardigde metalen veer.

Dit montuur met zijn superieure stijl is een elegante accessoire die bij elke gelegenheid gedragen kan worden en verkrijgbaar is in roze, rood, wit en verguld met echt goud.

CH12100

Dit nieuwe CHARMANT Titanium Perfection-montuur heeft alles wat een vrouw van een moderne bril verwacht: stijlvol, superieur draagcomfort. De dunne, rechthoekige lichtgewicht bril draagt prettig en creëert een subtiel kleuraccent in paars, roze, lichtbruin of verguld met echt goud.

De ranke voorkant gaat over in een sierlijke veer met een geknoopt metalen accent en fonkelende Swarovski-steen. Superieure titanium materialen en de hoogste normen op het gebied van moderne montuurfabricage creëren de ongeëvenaarde lichtheid die essentieel is voor langdurig gebruik.

CH12102

De CHARMANT Titanium Perfection-monturen hebben een lichte touch en verrukkelijke allure dankzij de hoogwaardige titanium materialen en het superieure optische ontwerp. Dit halfrandloze en zeer vrouwelijke montuur heeft elegant versierde veren.

Slanke metalen lijnen in twee elkaar aanvullende tinten zijn gedraaid met elkaar verweven en omvatten een fonkelende Swarovski-steen. Dit luxe model is verkrijgbaar in de chique tinten verguld, bruin, rood en roze met een laagje palladium. De maten beginnen bij de kleine maat 48.

CH12103

CHARMANT Titanium Perfection is een eigentijdse collectie van klassieke, hoogwaardige brillen die zowel uitstekende prestaties als een verfijnde stijl bieden. Deze nieuwste dameslook is perfect voor liefhebbers van individuele elegantie en brillen die draagcomfort naar een nieuw niveau tillen.

Geïnspireerd door trends in de hedendaagse metalen sieraden zijn alle ogen gevestigd op deze fraai gevormde veren: een opvallend montuur waarbij titanium contouren worden gecombineerd met een opvallend detail van gehamerd metaal.

Deze decoratieve accessoire wordt geleverd in de kleuren roze, paars, verguld met echt goud en zachtbruin. De maten beginnen bij de kleine maat 49.

CH12104

Met een stijlvolle, moderne uitstraling en een uitstekend draagcomfort is dit nieuwe damesmontuur de belichaming van de kernwaarden van het CHARMANT Titanium Perfection eyewear-merk: elegantie, topprestaties en superieure kwaliteit.

Dit lichte, halfrandloze montuur onderscheidt zich dankzij een gedetailleerde veer met fraai bewerkte titanium contouren en een opvallend gehamerd metalen inzetstukje. Deze superfunctionele luxe look is leverbaar in de standaardmaten en de kleine maat 49.

Herenbrillen

CH10790

Op zoek naar een oersterke, hoogwaardige herenbril die ook een vertrouwenwekkende stijlvolle uitstraling heeft? Dit nieuwe CHARMANT Titanium Perfection-montuur combineert al deze voordelen in een eigentijds profiel gemaakt van superieure titanium materialen.

De mannelijke silhouet komt tot stand door slanke metalen lijnen. Edelstenen dienen als inspiratie bij dit ontwerp en een met diamant geslepen metalen plaatje maakt de veren extra elegant. Lichte titanium materialen en een geïntegreerde veerscharnier zorgen voor nóg betere prestaties van dit hoogwaardige montuur.

Deze fraaie bril is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren en tal van maten, waaronder de grote maat 57.

CH10789

Een fraaie bril completeert geraffineerde kleding. Dit ranke CHARMANT Titanium Perfection-herenmontuur in moderne metallic tinten bruin, grijs en met laagje echt goud heeft zonder meer stijl. Het lichte titanium profiel wordt geaccentueerd door een prominente dubbele neusbrug en een luxe, met diamant geslepen accent op de veren.

Zoals bij alle CHARMANT Titanium Perfection-brillen gaat elegantie bij deze nieuwe look hand in hand met topprestaties. Dit model heeft een geïntegreerde veerscharnier voor extra flexibiliteit en langdurig draagcomfort. Dit hoogwaardige en redelijk geprijsde, fraaie montuur is verkrijgbaar in tal van maten, waaronder de grote maat 57.

CH1091

CHARMANT Titanium Perfection betekent eersteklas moderne brillen. Dit karakteristieke herenmontuur staat garant voor superieure prestaties, elegante styling en langdurig draagcomfort.

Het mooie, volledig omrande montuur in de elegante tinten blauw, bruin, grijs en geraffineerd olijfgroen heeft een naadloos geïntegreerde scharnier en veren van bètatitanium. Dit ongeëvenaarde voorbeeld van uitstekende optische functionaliteit en zelfverzekerde elegantie is het perfecte antwoord voor veeleisende, stijlbewuste moderne mannen.

CH10792

Dit lichtgewicht, halfrandloze CHARMANT Titanium Perfection-herenmontuur geeft de looks van alledag een fantastische glans. Raffinement gaat samen met de topprestaties waar dit brillenmerk om bekend staat.

Dankzij het innovatieve optische ontwerp en de superieure titanium materialen biedt dit stijlvolle nieuwe montuur een hoge mate van draagcomfort en duurzaamheid. De functionaliteit wordt nóg beter door de slim geïntegreerde scharnier in de flexibele veren van bètatitanium.

Dit is de ultieme bril voor liefhebbers van een moderne mannelijke stijl en gegarandeerde functionaliteit.

Voor meer informatie: Charmant Group – Lisette Veldhuis – 0348-416646 – lisette@charmantgroup.nl / www.charmant.com/nl