Christian Lacroix wint Eyecatcher Award

Mondottica Nederland is sinds januari 2011 actief als leverancier voor de Nederlandse optiek en heeft een interessant portfolio wereldmerken. Onder de namen bevinden zich zowel hippe, jonge merken als de meer gevestigde labels, met monturen en zonnebrillen variërend van toegankelijk design tot en met exclusief ontwerp.

 

Het befaamde Franse modehuis Christian Lacroix is een van de labels van Mondottica Nederland dat een bewezen track record heeft binnen de modewereld. Dat het label goed in de markt ligt, bewijst de Eyecatcher Award die dit jaar naar een zonnebril van Christian Lacroix ging. In de categorie zonnebrillen boven de 150 euro wist het merk de felbegeerde prijs in de wacht te slepen door de meeste stemmen te krijgen.

 

De exclusieve monturen en zonnebrillen van Christian Lacroix zijn gemaakt van het allermooiste acetaat en hebben heel bijzondere details. Resellers die geïnteresseerd en de collectie willen inzien  kunnen contact opnemen met de klantenservice via 0172 – 497449 of via [email protected]

 

 

CL5005-001